27.04.2011

CUPCAKE


Avem nevoie de:
- 2 cani faina(250gr)
- 2 cani zahar(300 gr)
- un sfert cana cacao(2 linguri)
- 1 lingurita praf de copt
- 2 lingurite rase bicarbonat de sodiu
- o jumatate lingurita sare
- 2 oua
- o jum. cana ulei(100 ml)
- cafea preparata(200ml)
- o cana lapte(200 ml)
- esenta rom,vanilie
In vasul de la robotul de bucatarie se amesteca faina,praful de copt,bicarbonatul,cacaua,sarea si zaharul.Apoi adaugam cele 2 oua batute,uleiul,cafeaua preparata,esenta si laptele.
Se amesteca bine,iar compozitia trebuie sa fie moale.Se pune  jumatate din cantitatea formei si se coc la foc mijlociu 15-20 minute.
Se racesc,se scobesc cu lingurita o parte din aluat,apoi se insiropeaza si se orneaza cu glazura,crema de vanilie,crema de ciocolata,budinca,frisca,depinde de preferinta fiecaruia.
Eu le-am ornat cu budinca de caramel si budinca de capsuni.
Sunt delicioase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *