17.02.2012

Tort ''Inima cu inimioare''


Blatul este de la prajitura Kinder Pinguin .Un blat super delicios.Insiropat cu suc de visine.Crema este facuta din 3 iaurturi mici de fructe de padure amestecat cu 200 ml frisca lichida dar batuta si fructe de padure congelate.Imbracat in pasta de marshmallows,iar inimioarele sunt din pasta de jeleu.
A fost un tort super delicios care s-a terminat prea repede. :(
Pofta buna!

10 comentarii:

  1. Mmm ce bine arata...Felicitari si la cat mai multi ani impreuna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos ai intins pasta,trebuie sa incerc si eu cu marshmallow ca tare bine arata...

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa e Anca,se lucreaza foarte bine cu marshmallows!

    RăspundețiȘtergere
  4. MONY00:43

    CAMY TI-A IESIT UN TORT DE NOTA 10 FELICIDADES SI DRAGOSTEA VOASTRA SA RAMANA VESNICA TOT ASA CA PANA ACUM. TE PUP DULCE.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mersi tare mult Mony!Asa va fi "vesnica".Pupici dulci!

    RăspundețiȘtergere
  6. buna.....si eu vreau sa fac acest tort dar nu ma prea pricep......imi spui te rog cum se face blatul in forma de inimioara???...multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Paula,la acest tort blatul l-am facut in forma de inimioara,dar daca nu ai forma poti sa faci intr-o tava normala apoi sa-l tai in forma de inima.Iar reteta la blat il gasesti la prajitura kinder pinguin care acolo iti arata toti pasii cum se procedeaza.

    RăspundețiȘtergere
  8. anca kelemen21:39

    draga Camy din intamplare tiamgasit astazi blogu si mam minunat ce frumoase sunt toate facute de tine. As avea si eu o intrebare: unde se gaseste acest marshmallows? multumesc mult si tine-o tot asa.

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga mea Anca,ma bucur nespus ca iti place blogul meu.Cat despre marshmallows,il poti gasi in supermarketuri:cora,carrefour,lidl,auchan...O saptamana binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *