13.02.2012

Pulpe de pui cu smantana la cuptor







Este un deliciu acest fel de mancare avand in vedere baconul si prazul care ii da un gust excelent.
 Avem nevoie de:
- 4 pulpe de pui
- sare,piper
- 1 fir de praz
- 8 felii  bacon
- 200 ml supa de pasare
- 150 ml smantana pt gatit
Se taie pulpele de pui in doua(eu am luat 8 pulpe superioare)pe articulatie;se sterg bine cu prosoape de bucatarie si se condimenteaza cu barbecue pentru pui.
 Se curata prazul si se taie rondele subtiri.Se prajesc feliile de bacon intr-o tigaie fara grasime si se lasa cca 5 minute.
In grasimea ramasa se prajesc bucatile de pui pana se rumenesc.
Se sting bucatile de pui cu supa de pasare.
 Se presara praz si se acopera cu un capac.Se lasa sa se innabuse 30 minute la cuptor ,timp in care bucatile de pui se intorc;eventual se mai toarna supa. 
Se scoate de la cuptor apoi asazam baconul pe bucatile de pui...
.... asezam smantana din loc in loc si o dam din nou la cuptor acoperit cu capac pentru inca 10-15 minute.
Se mai sareaza inca o data si apoi stingem focul.
Se servesc alaturi de bagheta crocanta,cartofi la cuptor sau paste.Noi am servit-o cu cartofi la cuptor.
Delicioasaaa!

4 comentarii:

  1. MONY22:11

    UAU CAMY CE BUNATATE DE MANCARE,TREBUIE SA O FAC SI EU NEAPARAT CA PREA BINE ARATA SI CRED CA E SI FFF BUNA. BESOSS.

    RăspundețiȘtergere
  2. O daaa Mony a fost atat de buna si lui Dori i-a placut foarte mult!Pupici dulci!

    RăspundețiȘtergere
  3. "Doar" delicatese. Multumim.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi!....Cu multa placere Dan si Ionela!

    RăspundețiȘtergere


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *