17.02.2011

Prajiturica Polara


Avem nevoie de:
- 1 lingura de ulei de masline
- 400 gr ciocolata alba primola
- 200 ml lapte de cocos sau grasime de cocos
- 300 gr de biscuiti
- 50 gr unt
- bobite de ciocolata sau ce doriti voi pt ornat 
Se unge cu ulei o forma de tort sau de cozonac.
Topiti ciocolata,untul si grasimea sau laptele de cocos pe baie de aburi sau direct la foc mic amestecand continuu.Lasati apoi sosul de ciocolata sa se raceasca putin.
Acopera fundul tavii cu ciocolata,folosind o lingura,apoi asterne un rand de biscuiti.
Acopera biscuitii cu ciocolata.Folosind aceeasi metoda,termina de asezat straturile prajiturii,pana ai folosit toti biscuitii si toata ciocolata.
Lasa prajitura sa stea la frigider peste noapte,lasand ciocolata sa se intareasca.Intoarce prajitura pe o farfurie draguta,orneaz-o si taie cateva felii.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *