17.03.2011

Pulpe de pui pe capac

Tin minte ca a venit la mine o prietena si a cumparat pulpe de pui zicand astazi vom face pulpe de pui pe capac.M-am incruntat zicand:,,cum vine asta pe capac?'' Foarte simplu de preparat si foarte gustos.
Avem nevoie de:
- pulpe de pui sau chiar un pui intreg
- condimente pt pui(Barbecue)
- 50 gr unt
Se spala carnea si apoi se condimenteaza cu cond pt pui apoi se lasa pentru 1-2 ore la rece.Le punem pe un capac si adaugam si bucatele de unt printre bucatile de carne.
Punem capacul cu pulpele peste o cratita in care am pus in prealabil apa.O introducem la cuptorul incins.
Se lasa la foc mare timp de o ora apoi scoatem cu grija oala,intoarcem pulpele si le mai lasam pentru inca o ora la foc mic.
Se servesc calde alaturi de un  piure de cartofi si salata de sezon.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *