06.09.2011

Chiftelute de curcan si masline

Aceste minunate si delicioase chiftelute le dedic tuturor copiilor fie ca sunt mofturosi sau nu arata bine si sunt  foarte hranitoare.Se servesc simple sau alaturi de cartofi prajiti care sunt pe placul tuturor copiilor si salata.Copiilor mei le-au placut foarte mult,asadar va invit sa le pregatiti si lor aceste chiftelute.
Avem nevoie de:
- 250 gr carne de curcan fiarta
- 1 morcov
- 2 cartofi 
- 1 telina
- 1 radacina patrunjel
- 100 gr masline verzi fara samburi
- 3 felii de paine
- 1 ceasca lapte
- 2 oua
- sare, o legatura patrunjel verde
- 100 gr pesmet
- ulei
Legumele curatate si fierte in apa cu sare le dam prin masina de tocat impreuna cu painea inmuiata in lapte si stoarsa,carnea si maslinele fara samburi.
Amestecam pasta obtinuta cu ouale si verdeata tocata marunt si potrivim de sare.
 Facem chiftelute de marimea unei nuci si le dam prin pesmet.
Le prajim in ulei incins pe ambele parti apoi le scoatem pe un servet pentru a absorba tot uleiul.
Se servesc simple sau alaturi de cartofiori prajiti si salata.
Delicioase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *