20120220

MILCH SCHNITTE


 Pentru blat avem nevoie de:
- 4 oua
- 80 gr zahar
- 1 pliculet zahar vanilat
- 2 linguri pline de gris
- 2 linguri cacao
- 2 linguri faina
- 2 linguri miere
- 1 lingurita praf de copt
- 25 ml lapte
- 100 ml ulei
- 1 praf de sare
Pentru crema avem nevoie de:
- 200 ml lapte condensat
- 200 ml frisca lichida(hulala)
- 100 ml lapte 
- 6 gr gelatina
- 50 gr miere(1 lingura cu varf)
- esenta vanilie
 Pentru inceput pregatim blaturile.Blatul este de la Kinder Pinguin doar ca am injumatatit cantitatile.Se coc doua foi.
Laptele condensat se amesteca cu 50 ml lapte.
Gelatina se amesteca cu apa rece (exact cat sa acopere toate granulele) se lasa la rece timp de 5 minute apoi o punem pe baie de aburi pana se dizolva toate granulele de gelatina.Trebuie sa fie lichida ca si mierea.Apoi o  amestecam  cu 50 ml lapte si o adaugam in laptele condensat.Urmeaza mierea si vanilia.
Se bate frisca bat apoi se adauga amestecul de lapte si gelatina.
Se lasa la frigider iar cand incepe sa se intareasca putin se intinde pe primul blat.
Se acopera cu al doilea blat si se lasa la rece pentru 2-3 ore.
Apoi se taie cu multa usurinta.
O minunatie de prajituraa!Un delicuuu!!!!!!Iar pentru a fi si mai gustoasa incat sa nu te poti opri din mancat,m-am gandit sa-i mai adaug ceva.Iata ce a iesit:
 Absolut delicioasaaaa!
Pofta buna!

4 comentarii:

  1. hmmmm,ce bine arata...o sa fac si eu!pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Mmmmmmmm, ce bine arata!!! Si tare delicioasa mai e ! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa e Elida,dar sa vezi cat de buunaa eee!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da Nely arata bine, iar de buna.....va las pe voi sa-i dati verdictul!Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Onlinebutton

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...