CIULAMA DE CIUPERCI CU SMANTANA
Cred ca o ciulama de ciuperci bine facuta, poate place si neamatorilor de ciuperci.Ciulamaua de ciuperci este o mancare traditionala, gustoasa si hranitoare.
Ingrediente
1/2 kg ciuperci champignon
1/2 kg ciuperci champignon
50 g unt,30 ml bulion
1lingura cu varf de faina
100 ml smantana
1 ceapa medie
1 legatura de patrunjel
piper dupa gust
sare dupa gust
1lingura cu varf de faina
100 ml smantana
1 ceapa medie
1 legatura de patrunjel
piper dupa gust
sare dupa gust
oregano,busuioc,boia dulce,
plante aromatice pt salate
Se taie ceapa marunt si se pune la calit in unt la foc mic si se amesteca in continuu.Atunci cand ceapa devine aurie se pune sare si condimentele plus bulionul.
plante aromatice pt salate
Se curata ciupercile si se spala bine dupa care le taiem in felii subtiri.
Se adauga atunci smantana impreuna cu faina.Se mai amesteca timp de 2 minute si apoi se iau de pe foc.Se adauga peste ciuperci sare si piper dupa gust.
Se serveste cu mamaliguta si smantana.
Comentarii
Trimiteți un comentariu