07.09.2011

Tagliatelle cu ciuperci

Este o reteta care se prepara foarte rapid si care este si foarte foarte gustoasa.
Avem nevoie de:
- 400 gr taitei lati(tagliatelle)
- 50 gr unt
- 400 gr ciuperci
- 1 gogosar rosu
- 150 gr muschi file/costita afumata
- sare,vegeta
Fierbem taiteii (tagliatelle) conform instructiunilor de pe pachet,se scurg de apa si se pun deoparte.Intr-un vas punem untul la topit,adaugam ciupercile curatate si taiate felii subtiri. 
 Presaram putina vegeta peste ciuperci si le lasam pentru 5 minute la calit.Taiem gogosarul in felii subtiri si procedam la fel si cu  muchiul file sau costita afumata apoi le amestecam cu taiteii (tagliatelle) si ciupercile calite si le lasam la inabusit.
Se servesc atat calde cat si reci.
Sunt suuuper buuune!!!

2 comentarii:

  1. Urmaresc cu drag ceia ce afisezi si imi place de mor! Oare cind voi pregati si eu asa gustoshenii? :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur tare mult Liuba ca iti place ceeace pregatesc!!! Eu cred ca atunci cand iti place un lucru,faci tot posibilul ca sa il ai.Asa este si cu retetele cand ai pofta de ceva cu siguranta vrei sa il incerci si nu te mai gandesti oare imi iasa sau nu!
    O zi frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *