11.04.2011

Salata de conopida

O salata simpla din aceeasi ramura cu salata de vinete,ideala pentru gustari.Este ideala si pentru a umple rosii sau alte legume pentru mese festive.
Avem nevoie de:
- o conopida medie
- maioneza light
- 1-2 linguri smantana
- zeama de lamaie
- sare
Intr-o oala cu apa si sare se pune la fiert bucatele de conopida pentru 5-10 minute.
Dupa ce e fiarta se scurge de apa,se raceste si se toaca marunt cu o furculita sau cu tocatorul pentru vinete.Separat amestecam 2-3 linguri de maioneza light cu 2 linguri de smantana.Adaugam si conopida tocata,sare dupa gust si zeama de lamaie.
Optional,numai daca doriti un gust mai puternic,puteti razui fin un catel de usturoi si il adaugati in salata.Salata se serveste pe felii de paine prajita.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *