13.01.2011

Varza dulce calita cu carnaciori.



Avem nevoie de:
 - o varza dulce de marime mijlocie

 - 450 gr carnaciori cabanos
 - 1 ceasca (cafea) de ulei
 - sare,boia dulce,piper,marar tocat,cimbru,foi dafin
 - 300-400 ml bulion sau pasta de rosii
 Varza se toaca fideluta.Se incinge ulei intr-o cratita,se pune varza se lasa sa se caleasca nitel pe foc mic,acoperit.Se amesteca,se pune din nou capacul si se lasa pana se inmoaie varza.Se adauga sare,putin piper,boiaua,marar tocat,foi dafin,cimbru si bulionul.Se lasa la foc mijlociu cca 1-2 ore,iar daca scade din apa se mai adauga o canita de apa.
Se serveste cu smantanica si mamaliguta.


Pofta buna!

3 comentarii:

  1. Anonim20:56

    arata super bine mancarica asta camy si cred ca e si fff buna si gustoasa

    RăspundețiȘtergere
  2. hey wapa:*:* ce de retete faine(se zice in banat hahah:)):P ) si bune ai:D am practicat si eu cateva din ele si sunt ff.bune:D:*:* pupiciii...

    RăspundețiȘtergere


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *