20110404

Piept de pui cu sos de ciuperci

Este un fel de mancare atat pentru pranz cat si pentru masa de seara.Este delicioasa si nu-ti ia decat o jumatate de ora pentru a pregati aceasta mancare.
Avem nevoie de:
- 2 bucati de piept de pui dezosat si fara piele
- condimente pentru pui
- 1 lingurita faina
- 1 ceapa verde,sare
- 1 cana cu bucati de ciuperci proaspete
- 2 linguri de vin alb sec
- 1/4 cana supa de pui
- 2 linguri de smanatana grasa
- 1 lingura ulei de masline
- 2 linguri de verdeata ,dupa preferinta 
Se presara condimentele pentru pui sau merge si numai sare si piper si se gateste intr-o tigaie unsa cu putin unt.(bucatile de carne poate sa fie si mai mari)
Se pune intr-o tigaie uleiul de masline,ceapa taiata marunt si se calesc putin.Se adauga ciupercile si se amesteca in continuu timp de 2 minute,dupa care se stinge cu 2 linguri de vin alb.Dupa ce se evapora vinul,se adauga supa de pui si se mai lasa pe foc inca 2-3 minute.
La final se adauga verdeata si smantana amestecata cu 1 lingurita de faina.
Se aseaza pe o farfurie pieptul de pui si se toarna sosul proaspat de ciuperci.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Onlinebutton

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...