06.12.2011

TORT IPHONE




Lasa ca dragostea lui Hristos sa curga prin tine si sa se reverse peste cei care intra in contact cu viata ta. Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima si tine minte ca ceea ce traiesti acum, va face diferenta in eternitate. Nu uita ca esti special, Fiu de Rege! Dumnezeu a sadit in tine ceva ce te face sa fii frumos, daca Il las pe El sa faca ceea ce a pus in tine sa creasca. Nu uita ca El a luptat si a suferit pentru tine cand tu Il tratai cu indiferenta! Acum, ca esti a Lui, nu te va pierde orice s-ar intampla, va lupta pentru tine! Pentru ca TE IUBESTE cu o dragoste vesnica…
 Blat de cacao cu crema mousse de ciocolata neagra si mousse de ciocolata alba cu gust de migdale,nuci prajite si imbracat in pasta din marshmallows.

3 comentarii:

  1. Anonim19:00

    E SUPER FAIN TORTUL DAR A FOST SI FF GUSTOS SI BUN.

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos tortul,cred ca si bun.Frumoase ganduri care au fost asternute pe acest blog,da asa este sa il lasam pe Dumnezeu sa lucreze cum stie El in viata noastra si sa ii ramanem pretati Lui pentru eternitate....La multi ani fratelui tau si Domnul sa il binecuvinteze!

    RăspundețiȘtergere


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *