21.02.2011

Rulada de carne tocata

Este un aperitiv consistent,gustos si simplu de preparat.Dar poate fi si un fel de mancare insotit de o garnitura de legume sau un piure si muraturi.

Avem nevoie de:
- 1 kg carne tocata (vita+porc)
- 2 cepe
- miezul unei felii de paine
- 1 ou crud
- 4 oua fierte tari
- verdeata tocata
- rozmarin
- 1 lingura pesmet
- 2 linguri ulei de masline
- sare,piper
- condimente pt carne tocata

Amestecam in vasul de la robot carnea tocata,ceapa taiata marunt,miezul inmuiat in lapte si bine presat,oul crud,verdeata tocata.Condimentam cu rozmarin,condimente pt carne tocata,sare si piper dupa gust.
Asezam compozitia pe o folie de auminiu unsa cu putin ulei si ii dam o forma dreptunghiulara.Pe mijloc punem cele 4 oua fierte,presaram putin cascaval si rulam carnea ajutandu-ne de folia de aluminiu.Bineinteles ca putem sa adaugam si gogosar rosu,galben sau verde si ce mai doriti.











 Punem rulada intr-o tava de yena imbracata in folia de aluminiu si o dam la cuptor pentru 60 minute.

Spre sfarsit se inlatura folia de auminiu si se mai lasa 10 minute pana devine rumena.
Se serveste calda alaturi de salata verde sau piure de cartofi cu muraturi.

Pofta buna!

Un comentariu:


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *