20.06.2011

Ciuperci umplute

Ciupercile la cuptor pot fi un aperitiv ideal pentru atunci cand ai pofta de ceva bun,sanatos si usor de facut.Desigur,sunt multe variante de ciuperci umplute care toate sunt gustoase.Aceste minunatii sunt grozave atat calde cat si reci.
Avem nevoie de: 
- 500 gr ciuperci albe proaspete
- 100 gr cascaval
- 1 ceapa verde
- un gogosar rosu
- 1 lingura unt
- 1 morcov
- frunze de patrunjel
- cateva felii de sunca sau orice salam(optional)
Se curata ciupercile de codite si se trece printr-un jet de apa rece.Coditele se taie marunt impreuna cu gogosarul si salamul.Morcovul il dam pe razatoare iar ceapa o taiem marunt dupa care o punem la calit in putin unt.
Adaugam morcovul,coditele,gogosarul,salamul/sunca,sare si patrunjelul tocat.Le lasam 5 minute pana se calesc putin.Spre sfarsit adaugam si cascavalul dupa care il mai lasam la foc mic pana se topeste tot cascavalul.
Cu o lingurita umplem ciupercile apoi razuim putin cascaval deasupra.
Le dam la cuptor pana se rumenesc frumos.
 Le servim atat calde cat si reci.Cu siguranta va fi preferatele familiei.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *