26.01.2011

Fursecuri cu ciocolata ”Chocolate Chip Cookies”


Avem nevoie de:
- 1 pachet de unt(marg)
- 2 cani de zahar brun
- 2 oua
- 1 fiola esenta vanilie,rom
- 1 lingurita praf de copt
- 1 cana si un sfert faina
- 1 cana nuca de cocos(nuci,migdale,fistic prajit)
- 2 cani jum fulgi de ovaz
- un varf de cutit  sare
- o ciocolata amaruie
Amestecam la robotul de bucatarie (sau cu mixerul)untul+ zaharul brun pana devine omogen,apoi adaugam ouale,es.van,faina amestecand continuu,dupa care punem sarea,praful de copt iar la sfarsit punem nuca de cocos,fulgii de ovaz si ciocolata amaruie taiata bucatele.
 Din acest aluat se ia cu lingurita si se formeaza bilute in palma putin umeda pentru a nu se lipi alauatul de mana.Se pun intr-o tava tapetata cu hartie si se coc aproximativ 10 – 15 min. (NU MAI MULT)
Se racesc in tava si apoi se scot pe un platou,iar cand sunt complet racite se pastreaza in cutii care se inchid ermetic(asta daca mai ramane ceva pe platou!)Sunt perfecte pentru sarbatori sau pentru orice ocazie.
Sunt minunate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *