07.07.2011

Pasta din lapte praf

De cand am dat peste aceasta pasta o folosesc mereu la diferite ornamente.Se lucreaza cu ea foarte bine.Nu am o cantitate anume de zahar,apa si lapte praf,dar puteti face dupa cat credeti ca aveti nevoie.
Sursa:Lissa
Avem nevoie de:
- apa
- zahar
- lapte praf Raraul
Se pune intr-o craticioara apa iar zahar cat sa acopere apa si se fierb la foc mic pentru 5 minute.Acest sirop se raceste.Cand este rece trebuie sa curga ca si mierea.
 Intr-un bol punem 3-4 linguri de lapte praf si adaugam siropul de zahar.La inceput se amesteca cu lingura.
Apoi  framantam cu mana pana cand nu se mai lipeste deloc.Daca este prea moale se mai pune lapte praf iar daca este prea tare se mai pune putin sirop.
O intindem pe masa de lucru,se adauga colorant sau se poate folosi asa si se modeleaza diferite ornamente pentru torturi.Daca nu o folositi imediat se poate pastra in folie si pusa la frigider,iar cand se foloseste se incalzeste cateva secunde la mw si isi revine.
Aici o sa va arat laptele praf care zic eu ca este cel mai bun pentru aceasta pasta.
Iar aici am modelat cativa trandafiri.

Un comentariu:


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *