31.05.2011

FRAPPE

In zilele toride de vara cand nu mai suporti caldura si iti doresti sa te racoresti putin acest Frappe este excelent pentru iubitorii de cafea.De cate ori pregatesc acest Frappe imi aduc aminte cu drag de fratele meu Silviu (care acum e tare departe de mine)si care stiu ca lui ii placea foarte mult Frappe-ul pregatit de mine.Deaceea in amintirile  frumoase petrecute cu el,ii daruiesc cu multa dragoste lui si tuturor celor care viziteaza blogul meu.Este delicios pana la ultima picatura.
Avem nevoie de:
- 4-5 cuburi gheata
- 100 ml frisca lichida
- 50-100 ml lapte
- 2 lingurite ness amigo
- 1 lingurita zahar
- inghetata de vanilie(optional)
Pentru Frappe avem nevoie de un bleder.Adaugam nessul apoi zaharul si le agitam putin dupa care peste ness punem frisca,laptele si cuburile de gheata.
 
Cu ajutorul blenderului agitam bine pana se obtine o spuma.Se toarna in pahare inalte si se orneaza cu inghetata de vanilie,frisca batuta,sirop de ciocolata ce va place.
 Se serveste imediat pana la ultima picatura.
Delicios!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *