18.10.2011

Chiftelute de piure cu salata picanta

Un aperitiv rapid,foarte usor de preparat si foarte gustos.
Avem nevoie de:
- 500 gr cartofi
- 100 gr branza de oi
- 1 lingura pesmet
- 1 lingura faina
- 3 linguri ulei de masline
Pentru salata picanta:
- 150 gr sunca
- 1 lingura maioneza light
- 2 castraveti murati
- 1 ceapa verde
- patrunjel verde
- sare,piper
- 4-5 rosii mici,salata verde
Curatam cartofii de coaja,ii taiem in bucati mari si ii punem la fiert in apa cu sare.Scurgem zeama,zdrobim cartofii si ii amestecam cu branza rasa,oul si faina.
Din compozitia de cartofi formam chiftele pe care le trecem prin pesmet si le prajim in ulei incins.
Le scoatem pe un servetel din hartie pentru a se absoarbe tot uleiul.Taiem sunca si castravetii murati cubulete,ceapa rondele si patrunjelul tocat marunt.Amestecam cu maioneza light si potrivim de sare si piper.
Aducem chiftelutele la masa pe un pat de salata verde,cu amestecul picant deasupra si rosioare.
Rapid,apetisant si delicios!

Un comentariu:


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *