19.04.2014

Buchet de trandafiri dulci





Acest aranjament spectaculos l-am facut cu ocazia zilei de 8 Martie. 

Se pregatesc briose de orice fel. Eu am facut briose cu zucchini.Pentru imbracarea brioselor, avem nevoie de un dui in forma de stea curbata. Umplem poşul cu crema de ciocolata albă, frişca şi colorant.Tinem poşul chiar in centrul unei briose si aplicand o presiune constanta şpriţăm crem cu miscări circulare, îndreptîndu-ne dinspre interior inspre exterior.Cand ajungem la marginile briosei îndepărtam rapid duiul pentru a obtine un aspect final plăcut(putem acoperi această mică portiune cu frunze). Cautăm un ghiveci mic in care asezăm o minge de polistiren invelită intr-o hartie verde. Apăsăm mingea in ghiveci avand totuşi grijă ca mare parte din ea să rămană in afara ghiveciului.Intepam fundul fiecarei briose cu o frigare de lemn,apoi punem prajiturile deoparte.Înfigem prima frigare in varful mingii.Lăsăm la vedere cc 4cm. Fixăm briosa pe ea. Continuăm sa introducem prajiturile pe ele aşezandu-le cat mai aproape unele de celelalte pană cand intreaga minge este acoperită.
Legăm o fundă in jurul ghiveciului.
Servim desertul in decurs de 1-2ore de la asamblare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *