Briose cu mac si zmeura
O alta bunatate de briose,care merge perfect langa o ceasca cu lapte dimineata la micul dejun!
Avem nevoie de:
- 150 gr zmeura congelata
- 250 gr faina
- 2 lingurite praf de copt
- 1/2 lingurita sare
- 150 gr zahar
- 125 gr unt moale
- 2 oua
- 125 ml lapte
- 150 gr crema de branza
- 50 gr mac
- 100 gr mascarpone
- 50 gr crema de branza
- 2 linguri zahar pudra
Lasam zmeura sa se dezghete si o punem sa se scurga intr-o strecuratoare.Preincalzim cuptorul la 180C.Amestecam faina cu praful de copt si sare.Punem zahar,unt,oua,lapte,crema de branza si 30 gr de mac.Le amestecam pana la omogenizare.
Adaugam apoi zmeura cu grija.
Umplem uniform aluatul in forme si lasam la cuptor mediu pentru 25 minute.Batem mascarpone impreuna cu zaharul pudra si crema de branza.Decoram apoi briosele racite cu aceasta crema presaram mac deasupra si ornam cu bucle de ciocolata sau diferite forme.
Delicioase!
Avem nevoie de:
- 150 gr zmeura congelata
- 250 gr faina
- 2 lingurite praf de copt
- 1/2 lingurita sare
- 150 gr zahar
- 125 gr unt moale
- 2 oua
- 125 ml lapte
- 150 gr crema de branza
- 50 gr mac
- 100 gr mascarpone
- 50 gr crema de branza
- 2 linguri zahar pudra
Lasam zmeura sa se dezghete si o punem sa se scurga intr-o strecuratoare.Preincalzim cuptorul la 180C.Amestecam faina cu praful de copt si sare.Punem zahar,unt,oua,lapte,crema de branza si 30 gr de mac.Le amestecam pana la omogenizare.
Adaugam apoi zmeura cu grija.
Umplem uniform aluatul in forme si lasam la cuptor mediu pentru 25 minute.Batem mascarpone impreuna cu zaharul pudra si crema de branza.Decoram apoi briosele racite cu aceasta crema presaram mac deasupra si ornam cu bucle de ciocolata sau diferite forme.
Delicioase!
Comentarii
Trimiteți un comentariu