LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20120725

Biscuiti cu cereale






Acesti biscuiti plini de cereale sunt un mic dejun perfect pentru o dimineata perfecta.Adeseori copiii nu le gasesc intotdeauna atragatoare,insa le putem folosi ca ingrediente pentru biscuiti.Sunt crocanti,usor de preparat,aspectosi si deliciosi care merg perfect alaturi de un pahar cu lapte.

Avem nevoie de:
- 250 gr unt
- 200 gr lapte condensat
- 175 gr miere
- 175 gr fulgi de porumb
- 175 gr fulgi de ovaz
- 250 gr faina
- 100 gr praf budinca de vanilie
- 2 lingurite bicarbonat de sodiu
 Se topeste untul,laptele condensat si mierea pe foc mic amestecand continuu.Dupa topirea untului se trage vasul deoparte.
Se zdrobesc grosier cu maiinile fulgii de porumb intr-un castron apoi se adauga fulgii de ovaz,faina,pudra pt budinca de vanilie,bicarbonatul de sodiu si le amestecam foarte bine.
Odata untul topit se ia de pe foc si se adauga in amestecul cu ingrediente uscate.
 Amestecam bine pana la omogenizare.
 Se ia cu o lingura din compozitie si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Se presara cativa fulgi de porumb zdrobiti si se preseaza usor fiecare biscuit cu mana.
 Se coc la cuptor la foc mediu pentru 12-15 minute pana sunt rumeni.Se pot asaza intr-o cutie pentru cookies.
 Se servesc alaturi de un pahar cu lapte rece.


Deliciosi ..... si pofta buna pentru pofticiosi !!!

6 comentarii:

  1. Macar sa-i gust as vrea.Se poate?Arata bine,bine.Pup!

    RăspundeţiȘtergere
  2. Bineinteles DiaMar,serveste cu incredere!Pup!

    RăspundeţiȘtergere
  3. Anonim23:42

    Biscuitii astia sunt bestiali! In mod sigur ii voi m-ai face si in viitor.

    Multumim pt. reteta!

    Salutari,
    Madalina

    RăspundeţiȘtergere
  4. Cu multa placere si ma bucur ca v-au placut!

    RăspundeţiȘtergere
  5. reteta e preluata de pe GoodFood

    RăspundeţiȘtergere
  6. Asa este am facut-o din revista Goodood!Sunt deliciosi biscuitii!

    RăspundeţiȘtergere

Onlinebutton