08.06.2017

Tocana americana de pui si fasole

Avem nevoi de:
- 2 linguri ulei
- 1 ceapa mare tocata
- 6 felii lungi bacon afumat
- 8 ciocanele sau pulpe superioare fara piele
- 1 lingurita paprika afumata
- 1 conserva(400 gr) rosii tocate 
-2 catei de usturoi
- 150 gr sos barbecue
- 1 lingurita oregano 
- 2 conserve (400gr) fasole boabe rosie
- cascaval ras si chipsuri tortilla pentru servit(optional)
Tocam ceapa marunt si o punem impreuna cu baconul si uleiul la prajit.O lasam pana cand ceapa isi schimba culoarea iar baconul devine crocant.
Dam focul mai mare si adaugam bucatile de pui.Condimentam cu paprika afumata si o lasam pana cand carnea isi schimba culoarea apoi adaugam conserva de rosii,150 ml apa,sosul barbecue,oregano putina sare si putin piper negru macinat.
Acopera mancarea cu un capac,da focul mai mic si gateste totul 35-40 minute,amestecand din cand in cand.Verifica puiul daca este facut,daca nu mai lasa-l inca 15 minute.Adauga fasolea boabe si mai lasa-l sa fiarba inca 10 minute pana cand sosul se ingroasa.
Se serveste mancarea cu cascaval razuit si chipsuri tortilla.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Onlinebutton

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...