20161110

Briose cu dovleac copt sau cartof dulce

Aceste briose cu dovleac sunt absolut delicioase care merita sa fie incercate.
Avem nevoi de:
Pentru 24 bucati
- 4 oua
- 180 gr zahar
- 400 gr piure de dovleac copt sau piure de cartof dulce
- 250 ml ulei
- 300 gr faina
- 1 pachet praf de copt
- 1/2 lingurita bicarbonat
- 1 lingurita scortisoara
- 1/2 lingurita sare
- 50-100 gr bucatele de ciocolata amaruie 
- 25 gr nuca taiata grosier(optional)
Preincalzim cuptorul la 160-175 C si asezam formele de hartie sau silicon in tava.
Ouale le mixam cu zahar apoi adaugam uleiul treptat pana se incorporeaza bine.Punem piureul de dovleac copt sau cartof dulce si amestecam.
Ingredientele uscate se amesteca impreuna apoi se introduc in compozitia cu dovleac.
La sfarsit adaugam si bucatile de ciocolata sau/si nuca.
Punem cu lingura in formele pregatite.
Dam tava la cuptor pentru 20-25 minute.
Le lasam pentru 5 minute in tava dupa care se pot scoate pe un platou.Se servesc alaturi de ceai,cafea sau simple.La cat sunt de delicioase cu siguranta le veti mai repeta.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Onlinebutton

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...