20160919

Negresa cu crema de branza

Este o prajitura super delicioasa si foarte rapida la preparare.Merita sa o incercati.

Avem nevoie de:
- 160 ml ulei
- 250 gr zahar
- 1 fiola esenta vanilie
- 4 oua
- 120 gr faina
- 2 linguri cacao
- 1 pliculet praf de copt
- 1/2 lingurita sare
- 250 gr crema de branza
- 1 ou
- 1/2 fiola esenta vanilie
- 1 lingura zahar
Intr-un castron amestecam ouale cu zahar,esenta si uleiul.Ingredientele uscate se amesteca intr-un bol apoi se combina cu ingredientele lichide.Nu se amesteca prea mult.
Pregatim crema de branza.Se amesteca crema de branza cu oul,zaharul si vanilia.
Compozitia de cacao o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Peste compozitia de cacao asezam cu o lingura din loc in loc crema de branza.
Dam tava la cuptor la foc mediu pentru 30 minute.Aveti grija sa nu lasati prajitura la cuptor prea mult.Ea trebuie sa ramana umeda si nu uscata.
Se poate adauga si nuci.
Se lasa la racit si se serveste cu mare pofta.Este o prajitura super delicioasa.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Onlinebutton

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...