05.08.2014

Placinta italiana de pui


Avem nevoie de:
- 1 ceapa mare tocata
- 2 catei de usturoi zdrobiti
- 3 linguri ulei masline
- 2 lingurite oregano uscat
- 3 conserve a cate 400 gr rosii tocate
- 1 lingura zahar
- putin otet din vin rosu sau alb
- cca 500 gr pui copt rupt in bucati
- 125 gr mozzarella
- 2 maini mari e pesmet proaspat
Caleste ceapa si usturoiul in ulei pana se inmoaie.Adauga oreganoul,rosiile si zaharul,un strop de otet putina sare si piper apoi fierbe sosul 20 minute pana cand se ingroasa.
Adauga puiul si transfera totul intr-un vas termorezistent.
Incinge cuptorul la 220 C.Rupe mozzarella in bucati si presarale impreuna cu pesmetul si putin piper suplimentar peste pui.
 Da mancarea la cuptor 20 minute pana cand puiul e fierbinte iar partea superioara devine aurie si se rumeneste.
Serveste placinta cu piure,cartofi natur,orez sau paste.
Delicioasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *