13.08.2013

Tarta cu ciuperci si zuchini







O tarta adecvata pentru petrecerile celor mici,insa nu numai,este grozava si pentru cina in familie si de ce nu si musafirilor.Prima data am facut-o cu acest aluat insa a doua oara am facut cu aluat foietaj,este muuuult mai gustoasa cu foietaj.
 
Avem nevoie de
Pentru aluat
- 2 oua
- 100 gr unt
- 200 gr faina
- 100 gr iaurt
- sare
sau 1 foaie aluat foietaj
Pentru umplutura
- 2 cepe
- 10 ciuperci
- 1 dovlecel
- 300 gr cascaval
- 100 gr unt
- sare,piper
Frecam untul cu sare,adaugam ouale,iaurtul,omogenizam si adaugam faina.
Framantam si pastram la rece.
Tocam cepele marunt.Taiem ciupercile felii si dovlecelul cubulete.Incingem 100 gr unt si adaugam ceapa si ciupercile.
Prajim pana scad,iar la final punem dovleceii,sare si piper.
Luam de pe foc,dupa ce se raceste putin adaugam 200 gr cascaval ras.
Scoatem aluatul de la rece,intindem foaia intr-o froma de tarta unsa cu unt.Umplem cu amestecul preparat anterior,presaram cascaval si coacem 30 minute la foc moderat.
 

V-o recomand sa o preparati cu aluat foietaj ,e muuult mai delicioasa.
Pofta buna!
 

2 comentarii:


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *