18.01.2013

Muschi de porc cu branza de capra





Preparatele cu carne sunt mult mai delicioase atunci cand trec printr-un cuptor bine incins.Acest fel de mancare este delicioasa,super suculenta si cu siguranta va fi foarte apreciata de intreaga familie.


Avem nevoie de:
- 700 gr muschi de porc
- 3 linguri ulei
- 2 legaturi ceapa verde
- 1 borcan ardei copti decojiti
- 1 legatura cimbru
- 150 gr branza de capra
- 3 oua
- 250 ml smantana
- 1 lingurita boia
- sare,piper

Se tolereaza muschiul curatandu-l de grasime si zgarciuri;se sterge.Se taie fasii de grosimea unui deget;se incinge uleiul si se prajesc fasiile de carne la foc iute.
Dupa prajire asezam carnea intr-o forma de sufleu sau de yena unsa cu unt.Ceapa o taiem rondele si punem peste carne.
Incingem cuptorul la 220 C.Amestecam branza de capra cu cimbru tocat,sare,boia dulce,piper,oua si smantana.
O parte din sos turnam peste carne.Deasupra asezam straturi de ardei copti,iar in final turnam restul de sos de branza deasupra.
Se coace gratinul la cuptor 25-30 minute.Se scoate de la cuptor si se lasa sa se racoreasca 10 minute apoi se poate servi.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *