13.11.2012

Briose cu mure si ciocolata

Un deliciu si aceste micute negrese!Merg perfect langa un pahar cu lapte la micul dejun.

Avem nevoie de:
- 250 gr faina
- 2 1/2 lingurite praf de copt
- 1/2 lingurita bicarbonat 
- 2 linguri cacao pudra
- 1ou
- 120 gr zahar brun
- 80 ml ulei
- 250 gr iaurt
- 100 gr crema de branza sau mascarpone
- 2 linguri zahar pudra
- 100 gr mure
 Preincalzim cuptorul la 180 C.Ungem formele pentru briose.Amestecam faina cu praful de copt,bicarbonat si cacao pudra.Batem oul,adaugam zahar,ulei si iaurtul amestecand bine.
Compozitia de oua o inglobam in compozitia de faina.
Umplem uniform aluatul in forme si lasam la cuptor mediu cca 20-25 minute.
Amestecam crema de branza sau mascarpone cu cele 2 linguri de zahar pudra si decoram briosele iar deasupra punem cate 1-2 mure.Se pot servi imediat.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *