04.06.2012

Inghetata TIRAMISU






Este un deliciu aceasta  inghetata de tiramisu,iar cine iubeste prajitura tiramisu n-are cum sa nu-i placa.Este super cremoasa, aromata ..... ce mai ..... de nota 10 cu plus!!!!!
Sursa:Gabriela
Avem nevoie de:
- 3 galbenusuri
- 150 gr zahar fin sau se poate pudra
- 250 gr mascarpone
- 200 ml frisca lichida
- 50 + 100 ml cafea expresso
- cateva picaturi esenta cafea
- 5-6 piscoturi savoiardi
Galbenusurile le frecam cu zahar pana obtinem o crema fina.
Se adauga branza mascarpone si se amesteca incontinuare.
Apoi punem 50 ml cafea,esenta ....
... apoi frisca batuta...
... iar in final piscoturile inmuiate in restul de cafea.
 Compozitia obtinuta se pune la frigider pana se raceste bine apoi se pune in masina de inghetata pentru 15-20 minute.Iar pentru cei care nu au masina de inghetata se pun in caserole si se da la congelator pentru 3-4 ore.
Deasupra se poate pudra cu cacao. Se serveste cu mare pofta!!!
La noi a avut mare succes!!! 
Super super delicioasa!!!!

6 comentarii:

  1. Ador inghetata,am notat reteta ,o prestez cat de curand.

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow, ce bine arata! Super delicioasa si racoritoare! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar este un deliciu,cu siguranta nu va pare rau daca o incercati!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Inghetata este desertul meu preferat,asa ca sigur imi place.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna! Am o nelamurire. Ce cafea expresso ai folosit? E cafea normala sau se prepara intr-un fel special?

    RăspundețiȘtergere


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *