06.03.2012

Bomboane Raffaello II






Bomboane Raffaello II, spun asa pentru ca aceste bomboane sunt facute altfel de cum sunt cele pe care le stim noi cu lapte praf.Sunt grozav de bune ambele variante.
Reteta de la Gabriela Cara

Avem nevoie de:
- 200 gr lapte condensat
- 150 gr fulgi nuca de cocos
- 1 lingura de unt topit
- alune de padure sau migdale sau nuci prajite pentru fiecare bomboana
Se amesteca laptele cu nuca de cocos si untul topit.
Daca credeti ca este prea moale, mai adaugati nuca de cocos.Se ia cate o lingurita in palma putin umeda si se formeaza bombonele in care puneti cate o aluna sau migdala sau nuca prajita.(eu am ales ultima varianta cu nuca prajita)
 Se tavalesc prin restul de nuca de cocos, le asezam in cupele acelea din hartie,dupa care le dam la rece pana se intaresc.
 In poza de mai jos, pe primul rand din stanga, se vad cele care sunt facute cu lapte condensat,iar celelalte sunt din lapte praf.
Se servesc cu maaareee pofta ca sunt taaaree buneee ambele variante.

2 comentarii:

  1. Am facut si eu cu lapte condensat si sunt intr-adevar foarte bune.Servesc una de la tine ca prea bine arata.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Te servesc cu placere draga mea DiaMar!Pupici!

    RăspundețiȘtergere


Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *